INTERNATIONAL TRACTORS LIMITED (ITL)
Înființată în 1995, International Tractors Limited este în prezent o companie remarcabilă de producție de tractoare din India. Principalul producător de tractoare dintr-o singură fabrică, compania este printre primele trei companii de vânzare de tractoare din India. Mărturie a încrederii cumpărătorilor de tractoare din întreaga țară, în prezent, cota de piață internă a companiei este de peste 14% în India, având o bază considerabilă de clienți de peste 1,4 milioane. Compania este susținută de o rețea solidă de piață de 1800 de distribuitori și dealeri entuziaști din întreaga lume.
Cu o producție anuală de 300.000 de tractoare, ITL este unul dintre cei trei producători de mașini agricole din India și printre primii 5 producători de tractoare la nivel global.  O forță de muncă realizată și calificată, formată din peste 5500 de angajați, creează cu dedicație cele mai bune produse din clasă. Oferind cel mai cuprinzător portofoliu de produse cu o gamă largă de tractoare și echipamente agricole de la 16 CP la 125 CP, sub două mărci diferite numite Solis, ITL oferă soluții agricole complete comunității agricole de pe tot globul.
ITL are un centru intern de instruire de înaltă tehnologie pentru a oferi cunoștințe și instruire despre specificațiile produselor, întreținerea și utilizarea optimă angajaților, partenerilor de afaceri și clienților. Compania tânără și cu cea mai rapidă creștere de tractoare din India, ITL a atins piatra de hotar de peste 1,4 milioane de clienți puternici în cel mai scurt interval de timp, ceea ce reflectă capitalul său de marcă. De încredere și preferată peste tot, ITL oferă produse cu un raport calitate-preț și servicii prietenoase cu clienții din întreaga lume.
Având o prezență foarte puternică pe majoritatea piețelor semnificative din întreaga lume, în prezent ITL este lider de piață și cea mai vândută marcă de tractoare în 4 țări diferite din Asia și Africa. Oferind tractoare personalizate conform preferințelor locale în Brazilia și Turcia, ITL este în prezent singura companie indiană care are prezență în 20 de țări din America Latină și de Sud. În timp ce crește prezența vizibilă în 33 de țări din UE și din afara UE, ITL și-a lansat cu succes tractoarele pe piața din SUA.
Grupul care menține neclintit standardele globale în fabricarea produselor și parteneriatul companiei cu pionierii globali precum Yanmar (Japonia) sunt reflectarea acestui angajament. Cunoscută pentru fabricarea produselor fără defecte și aderarea constantă la standardele de calitate, ITL este acreditată cu certificări internaționale precum: ISO 9001:2008 / ISO 140001:2004/ ISO TS 16949 și ISO 140012015/ISO90012015.
Respectând normele stricte americane EPA și Euro Omologarea, tractoarele sunt calificate pentru piețele europene.