AgriXpert
RURAL PLANT

Parteneri

Tractoarele Solis sunt produse în colaborare cu diverși parteneri pentru cele mai bune tractoare, și anume Solis . Aceste colaborări extinse și ani de experiență fac posibilă proiectarea Solis. Diverșii parteneri ai Solis sunt Yanmar, Mitsubishi Motors, Sonalika International, sisteme de alimentare si injectie cu combustibil Bosch, cutii de viteze si 4×4 Carraro, hidraulică Mita, hidraulică Bucher, anvelope BKT și cuplaje Luk. Pagina descrie diferiți parteneri și cu ce contribuie aceștia la procesul de producție al tractoarelor Solis.

În acest fel, cu fiecare partener, asigurăm cea mai bună calitate a tractoarelor Solis și sperăm că fiecare client va fi mulțumit de tractorul său.

Statuie

Yanmar  

 Yanmar produce motoare diesel pentru tractoarele Solis. Yanmar a fost fondată în 1912 și este din Japonia. Motoarele Yanmar sunt utilizate în agricultură, transport maritim, construcții și o varietate mare de industrii. Yanmar este coproprietar al fabricii Sonalika International, cooperarea comercială internațională stabilită pentru tractorul Solis. De aceea, Yanmar are și ingineri care se asigura de bunul mers al procesuli de fabricare si de pastrarea a inaltelor standarde de calitate . Bineînțeles, aceștia au proiectat și realizează în continuare părți din procesul de producție pentru motoare pentru a asigura cea mai înaltă calitate. Yanmar are mare grijă de producția motoarelor.

Motoare Mitsubishi 

Motoarele Mitsubishi Japonia vând anual peste 1 milion de vehicule. Majoritatea vânzărilor au loc în afara Japoniei. Divizia de motoare a fost fondată în 1970, compania-mamă are peste 100 de ani și este activă în multe industrii. Motoarele economice și fiabile sunt fabricate de Mitsubishi și asigură o calitate excelentă pentru tractoarele Solis. Aceasta este pentru modelele Solis 20 și Solis 26 (de asemenea, modelele cu încărcător frontal). Acestea sunt tractoarele compacte, excelente pentru majoritatea lucrărilor care necesită un tractor.

Motoare ITL Sonalika 

Motoarele tractoarelor Solis sunt produse de ITL Manufacturing. Acesta are un departament special pentru motoare pentru tractoare, în cazul Solis acestea sunt motoare de la 30 la 90 CP. Aceste motoare sunt cunoscute pentru performanța ridicată și eficiența consumului de combustibil. Toate motoarele modelelor Solis îndeplinesc diferitele cerințe ale UE, inclusiv cerințele EU Stage III, Stage III A, Stage III B și US Tier 4. De asemenea, sunt certificate ECE și EPA. Motoarele sunt, de asemenea, numite cele mai bune de acest gen. Filozofia Sonalika de a adăuga continuu noi tehnici la produsele sale și de a inova. Recent, noua tehnică CRDi („Common Rail Direct injection”) a fost adăugată noilor modele Solis 75 și Solis 90.Această tehnică se bazează pe tehnologia de injecție directă și are un tub central prin care combustibilul este injectat direct în motor la presiune ridicată, îmbunătățind astfel foarte mult motorul. Sonalika produce în prezent motoare cu 3 cilindri și 4 cilindri. Planurile sunt adăugarea de motoare cu 6 cilindri la o dată ulterioară.

Statuie
Statuie

Sisteme de alimentare si injectie Bosch 

Modelele Solis mai mari sunt echipate de Sonalika cu sisteme de alimentare Bosch. Bosch, un brand de renume mondial, este lider de piață în sistemele de injecție a motorinei și are o reputație foarte bună. Sistemele oficiale de combustibil Bosch oferă performanțe foarte bune și o durată lungă de viață. Bosch își testează pe scară largă sistemele de alimentare cu combustibil și garantează conformitatea cu cerințele de emisie. Aceasta înseamnă că vă puteți baza pe calitate și fiabilitate pentru tractorul dvs. Solis.

Cutii de viteze Carraro

Cutiile de viteze Carraro sunt potrivite pentru modelele mai grele de la Solis. Carraro este un cunoscut producător italian de piese pentru vehicule pentru sectorul agricol și există din anii 1930. Transmisiile Carraro sunt pe deplin concepute, proiectate, testate și fabricate chiar de Carraro. Acest lucru asigură expertiză și calitate. Angrenajele și alte piese pentru cutii de viteze sunt produse și de Carraro însuși. În cazul în care o piesă se uzează de-a lungul anilor, Carraro are o rețea mondială pentru asistență tehnică și distribuția pieselor oficiale. Cu o cutie de viteze de la această multinațională cu aproape un secol de experiență, puteți fi sigur că sunteți în locul potrivit.

Statuie
Statuie

Mita Hydraulics 

Mita este un nume mare cu peste 30 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea sistemelor de ridicare și control pentru hidraulică în sectorul agricol. Sistemele hidraulice compacte de la Mita sunt foarte apreciate la nivel mondial și se aplică tipurilor de tractoare mai compacte. Mita combină experiența și inovația pentru cele mai bune produse. De asemenea, sunt specializați în componente specifice, cum ar fi supapele de control și cilindrii hidraulici. Prin cercetare și dezvoltare lucrăm continuu la cea mai bună soluție tehnico-economică, cu un ochi pentru fiabilitate, siguranță și calitate.

Bucher Hydraulics 

În plus față de Mita, anumite modele Solis sunt echipate și cu componente hidraulice de la renumita firma germana Bucher. Bucher fabrică piese pentru sisteme hidraulice pentru tractoare inca din 1952. Bucher furnizează sisteme compacte și economice cu performanțe ridicate. Bucher se folosește la maximum de hidraulica modernă și combină acest lucru cu comenzile electronice ușor de utilizat. Datorită experienței sale îndelungate și a expertizei tehnice, hidraulica Bucher este lider pe piața internațională în sisteme hidraulice inovatoare și comenzi pentru aplicații hidraulice mobile și industriale. Bucher pune in aplicare cerințe de înaltă calitate și mediu în conformitate cu ISO 9001 și ISO 14001.

Anvelope BKT 

Tractoarele Solis vin echipate standard cu anvelope BKT. Firma BKT a fost fondată în anul 1987 fiind un producător de anvelope cu o creștere viguroasa pentru sectorul agricol și industrial. Concentrându-se pe aceste segmente de piață specializata in domeniul agricol si în off-road, BKT a devenit rapid un jucător global cu o cotă de piață de peste 6%.

BKT investește continuu în progresul tehnic, au dezvoltat o gamă largă de anvelope performante și de bună calitate. În timpul producției, BKT respectă mediul și se utilizează parțial energie regenerabilă. Toate anvelopele BKT îndeplinesc cerințele europene REACH. Mai multe detalii găsiți pe pagina noastră de anvelope.

Statuie
Statuie
Statuie

Ambreiaje Luk  

Firma germana Luk, care a fost întotdeauna un producător de cuplaje, furnizează ambreiaje si cuplaje pentru Solis. Astăzi, Luk are o gamă largă de produse pe care le furnizează. În plus, Luk are și o gama specială pentru tractoare, în care furnizează ambreiaje simple și duble.

Luk reprezintă cea mai înaltă calitate, cele mai noi tehnici și inovație. Peste 50 de ani de experiență și parte a grupului Schaeffler (84.000 de angajați) ilustrează calitatea mărcii Luk. Prin urmare, cu un cuplaj Luk din Solis, sunteți sigur de fiabilitate și fiabilitate.

Statuie