Compania unui lugojean aduce în Banat una dintre cele mai apreciate mărci de tractoare

Publicat

în

Societatea Rural Plant este dealer autorizat pentru tractoarele Solis. Robuste, fiabile şi accesibile pentru toate fermele româneşti, tractoarele din gama Solis acoperă necesarul de putere de la 20 CP până la 90 CP, putând fi accesorizate cu încărcătoare frontale şi o serie de utilaje pentru prelucrarea solului, pentru plantaţiile pomicole şi viticole, echipamente pentru fermele zootehnice, utilaje pentru lucrări comunale, forestiere şi multe altele.

Firmă nouă, ofertă generoasă, impact mare pe piaţă

Rural Plant este condusă de către lugojeanul Marcel Ardelean care ne-a oferit câteva detalii constructive şi funcţionale despre tractoarele pe care le comercializează.

“Am început această activitate din 2015-2016, mai timid, iar din anul următor ne-am apucat mai serios. Tractoarele marca Solis sunt fabricate din componente europene: pompa de injecţie este Bosch, cutia de viteze este Cararra (Italia), cum este şi puntea. Partea hidraulică este germană, farurile sunt Hella. Asamblarea tractoarelor se face în India, din raţiuni care ţin de mâna de lucru accesibilă şi redusă ca şi costuri. Tractoarele sunt înmatriculabile şi beneficiază de 3 ani de garanţie sau 1500 de ore de funcţionare. Este un beneficiu pe care nu-l găseşti la concurenţă. Foarte important, faţă de tractoarele de pe piaţă, cele de la Solis sunt mult mai grele şi mai robuste. De exemplu, un tractor cu cabină are 3400 de kilograme, pe când al concurenţei are 2000 de kilograme. Asta înseamnă încă o tonă în plus de robusteţe, de calitate, care contează foarte mult la capacitatea de tractare. Poate să tragă remorci mult mai grele după el, contează la aderenţă şi aşa mai departe. Toate tractoarele beneficiază gratuit de contragreutăţi faţă. Sunt construite din fier şi tablă, s-a evitat plasticul”, afirmă Marcel Ardelean.

Firma Rural Plant pune la dispoziţia agricultorilor şi o gamă variată de echipamente şi utilaje agricole: pluguri, scarificatoare, grape rotative, freze de sol, combinatoare, semănători, fertilizatoare, met-uri de erbicidat, atomizoare vii şi livezi, remorci. Nu lipsesc din oferta companiei tunuri şi motopompe pentru irigaţii, dar şi sisteme complete pentru irigat.

Rural Plant se adresează şi administraţiilor locale printr-o serie de utilaje şi echipamente comunale şi pentru curăţat şanţuri şi talazuri, precum şi utilaje forestiere. Un segment important din oferta firmei bănăţene îl reprezintă echipamentele pentru zootehnie.

“Utilajele sunt produse de firma Agrimaster, din Italia, o firmă specializată pe tocătoare din toată gama, de la legumicultură, pentru cultura mare, tocătoare pentru întreţinerea spaţiilor verzi şi tocătoare forestiere. De la cele mai mici, până la cele mai mari, inclusiv pentru gospodărirea comunală, pentru întreţinerea şanţurilor şi a marginilor drumurilor”, spune Marcel Ardelean.

La toate acestea se adaugă produse pentru protecţie a plantelor, seminţe hobby şi profesionale, îngrăşăminte de bază sau foliare atât chimice cât şi bio-naturale, folie solarii, folie mulch, folie căpşuni, produse pentru irigaţii (agricole şi rezidenţiale), răsaduri, stoloni de căpşuni, bulbi de flori etc.

Rural Plant vă aşteaptă la expoziţia AGROMALIM

Tractoarele şi utilajele pe care Rural Plant le vinde agricultorilor din Banat au fost alese pentru că au un raport preţ calitate foarte bun.

“Nu vreau să spun că au cel mai bun preţ pentru că sună a reclamă, dar raportul dintre preţ şi calitate este foarte bun. În plus, au o robusteţe mult mai mare decât ale celorlalte tractoare pe care le găsiţi pe piaţă. Până acum niciunul dintre clienţii mei nu a fost nemulţumit”, declară Marcel Ardelean.

Tractoarele şi utilajele de la Rural Plant vor fi expuse la târgul de agricultură Agromalim de la Arad, din perioada 2-5 septembrie, însă pot fi văzute la orice oră în parcul de prezentare de la Chizătău, judeţul Timiş. În orice variantă constructivă, atât tractoarele cât şi utilajele pot fi livrate în câteva zile de la semnarea contractului.

Reprezentanţii firmei pot fi contactaţi la tel. 0761.231.076, 0773.926.733 sau email: office@ruralplant.ro.